Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtcvmtevmdcvmtivntcvmtmvnjcxl3bhcmlzltcwmte0mv8xotiwlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Werken in Parijs

Werken in Parijs

Werken in Parijs! De stad van de Eiffeltoren, croissants, stokbrood, de Champs-Élysées en nog ontelbaar veel andere dingen! Een stad die zowel het verleden als het heden hoog in het vaandel heeft staan. Ontdek enerzijds de vele prachtige oude gebouwen en monumenten, en ontdek anderzijds de moderne kant van Parijs in de ontelbare winkelstraten. 

Parijs is een van de grootste exporteurs van goederen ter wereld, vooral op het gebied van mode, drank, cosmetica en auto's, dus bij uitstek geschikt voor iedereen die op zoek is naar een nieuw avontuur in Frankrijk

Het Louvre - werken in Frankrijk

Wil jij ook werken in Parijs en deel worden van een stad die voor veel internationale bedrijven de thuisbasis vormt? Registreer je dan vandaag nog en ontvang Nederlandstalige banen in Parijs!

Wonen in Parijs

Als je gaat wonen en werken in Parijs kom je waarschijnlijk ergens in een van de 20 "arrondissementen" terecht. Dit zijn de wijken waarin Parijs is onderverdeeld. Er is bijvoorbeeld een Chinatown, een Latijns deel, het deftige Soho district, en nog veel meer! Elke wijk heeft een eigen "vibe", dus voordat je gaat werken in Parijs is het een goed idee om even na te denken wat je belangrijk vindt bij het zoeken van jouw woning. Hieronder heb je alvast een overzicht van de gemiddelde huurkosten per maand, om je een idee te geven: 

Appartement (1 slaapkamer) in het centrum                     €800 - €1.400 

Appartement (1 slaapkamer) buiten het centrum            €600 - €1.100 

Appartement (3 slaapkamers) in het centrum                   €1.500 - €3.250 

Appartement (3 slaapkamers) buiten het centrum          €1.200 - €2.000 

Boodschappen in Parijs

Zodra je gaat wonen en werken in Parijs, heb je de keuze uit de bus, metro en RER (trein). Het mooie aan het openbaar vervoer hier is dat je voor alle drie dezelfde tickets kunt gebruiken, zolang je niet de stad verlaat. 

Een ticket is met €1,60 ook niet al te duur. Daarnaast zijn er week- en maandtickets, die nog goedkoper zijn. Een andere mogelijkheid is het kopen van een "carnet", een boekje met 10 tickets erin, dat ongeveer €10 kost. 

Deze tickets zijn verkrijgbaar bij kaartverkoopautomaten in metrostations en bij kaartverkopers. Sommige tabakszaken verkopen ze ook. 

Ontspannen in Parijs

Mensen komen van overal in de wereld om Parijs te bezoeken en er zijn er genoeg die niet meer weg willen. Als jij ook komt werken in Parijs zou het zomaar kunnen dat jou hetzelfde overkomt! 

Ben je een echte levensgenieter, dan is deze stad een paradijs! Een heerlijke croissant bij het ontbijt, een glaasje Merlot bij de lunch en wat Franse kaas voor elk moment van de dag zijn voorbeelden van hoe je dag eruit zou kunnen zien zodra je gaat wonen en werken in Parijs! 

Het gaat natuurlijk niet alleen om eten; breng bijvoorbeeld een bezoek aan het wereldberoemde Disneyland Parijs, het Louvre, Moulin Rouge of natuurlijk de Eiffeltoren! 

Wil jij ook wonen en werken in Parijs, meld je dan nu aan en voor je het weet zit jij ook in deze wereldstad! 

Bron: numbeo.com