Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtavmtevmtyvmtgvmdevntc4l2ficm9hzc5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisije5mjb4otuwiyjdxq

Werken in het buitenland

Werken in het buitenland

Als je eenmaal hebt besloten dat je wilt wonen en werken in het buitenland, is dat natuurlijk best spannend. En hoe beslis je welk land het wordt? 

Er zijn zoveel verschillende bestemmingen, dat het maken van een keuze best ingewikkeld is. 

Als je keuze niet vanzelf wordt bepaald doordat je een partner, familielid of vriend achterna gaat, ben je bij Careertrotter aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al het zware werk al voor je gedaan, zodat jij je kunt concentreren op het belangrijkste: reageren op geschikte Nederlandstalige vacatures in het buitenland. We hebben voormalige kandidaten naar al hun ervaringen gevraagd – over werken in het buitenland tot het zoeken naar een woning en het maken van hun eerste vrienden – zodat we precies weten hoe we jou kunnen helpen. 

Careertrotter heeft verschillende banen in het buitenland in de aanbieding, en voor elk land hebben we uitgezocht wat je precies moet weten voordat je de grote stap maakt.  

En weet je wat nou het allerleukste is? Je hoeft je helemaal niet te beperken tot één land! Bij Careertrotter kan je werkervaring opdoen in het buitenland. Jij noemt het; wij regelen het! 

Je toekomst begint nu!

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze Nederlandstalige vacatures in het buitenland. Wij helpen je graag! Is werken in het buitenland altijd al je droom geweest? Kijk dan eens naar wat het betekent om in verschillende landen aan de slag te gaan!

Ontdek: 

Kom naar de thuishaven van Careertrotter, en ontdek wat Ierland allemaal te bieden heeft. Van de woeste natuur in het binnenland en de prachtige kusten, tot de levendige grote steden als Dublin, Cork en Galway met hun vele pubs! 

Duitsland heeft de op twee na sterkste economie ter wereld, en is een plek waar vele grote multinationals zich graag vestigen. Ben je gepassioneerd over auto’s of techniek in het algemeen, dan kun je in Duitsland je hart ophalen!  

Het Verenigd Koninkrijk is een land met veel gezichten. Het is aan de ene kant een land met een waanzinnig interessante en uitgebreide geschiedenis, en aan de andere kant een modern land met alle bijbehorende voordelen. 

Als deel van het Verenigd Koninkrijk, maar gelegen op het Ierse eiland, is dit een plek waar twee culturen samenkomen. Met een bevolkingssamenstelling waarbij bijna de helft jonger is dan 30, is het niet verrassend dat het nachtleven hier heel levendig is. 

Er is een reden dat Frankrijk het favoriete vakantieland van Nederland is. In dit land voel je je meteen thuis! Geniet van de bourgondische levensstijl van Frankrijk, en niet met mate!  

Gelegen ten zuiden van Italië, en het perfecte land om aan de slag te gaan als je van zon, zee en strand houdt. Het weer is zodanig goed dat het strandseizoen vaak doorgaat tot halverwege de herfst. 

Ook in Spanje is de zon veel van de partij! Onder andere vanwege het warme weer is het werkklimaat hier wat meer relaxed. Daarnaast moet er natuurlijk tijd zijn voor de vele verschillende fiestas!   

Kaas, tulpen, klompen, windmolens, stroopwafels en hagelslag. Waarschijnlijk is dit allemaal niets nieuws als je dit leest als Nederlander. Kom je uit Vlaanderen, dan ben je bij dezen ook meteen op de hoogte van de Nederlandse hoogtepunten!  

Polen is een land dat explodeert in populariteit bij bedrijven, met Krakau als een van de meest gekozen opties. Wil je graag werken in het buitenland bij grote en snelgroeiende multinationals, dan ben je hier dus op het juiste adres!  

Tsjechië is een land van extremen. Als je in het levendige Praag bent, zal je ervaring compleet anders zijn dan wanneer je naar het prachtige platteland gaat! 

Ben je op zoek naar extra informatie over werken in het buitenland, dan is het zeker de moeite waard om te kijken op afgestudeerdendan.nl en expats!

Careertrotter: jouw ticket naar een internationale carrière!