Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvmzgvmjuvnty0lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Tina


Werken in Cork - Tina

Haven van Cork, werken in Cork, werken in Ierland

Waarom zou je in het buitenland werken?

Ik kom oorspronkelijk uit Denemarken, maar heb veel gereisd. Ik heb in de Verenigde Staten en Wales gewoond en gewerkt – zolang ik maar niet in Denemarken hoefde te blijven! Ik houd van nieuwe culturen, interessante mensen en de avonturen die daarbij komen kijken. Werken in het buitenland is daar de ideale mogelijkheid voor.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Careertrotter heeft me vanaf het begin gesteund. Ik had een aantal meertalige banen op hun website gezien en een dag nadat ik me had ingeschreven belden ze me al op. Hun aanpak is heel persoonlijk, waardoor ik wist dat ze me alleen banen zouden aanbieden waarvan ze zeker wisten dat ze bij mij pasten. En dat was ook zo.

Mijn recruiter zorgde ervoor dat ik alles had wat ik nodig had. Ze gaf me bijna elke dag een update (en dat komt echt niet vaak voor!). Het was enorm behulpzaam om een meegaande contactpersoon te hebben aan wie ik alles kon vragen, of het nu over mijn cv of de verhuizing naar het buitenland ging.

Zelfs tijdens mijn sollicitatieprocedure (ik had verschillende sollicitatiegesprekken & testen) was mijn recruiter er voor me. Ze hielp me met mijn voorbereiding en belde na het gesprek meteen op om te vragen hoe het was gegaan. Het was duidelijk dat ze oprecht wilde dat ik de baan in Cork kreeg, en dat was een heel fijn gevoel. Ik durf met alle zekerheid te zeggen dat zonder haar en Careertrotter ik nu niet in Cork had gewerkt.

Van mij krijgt Careertrotter 5 van de 5 sterren!

Wat vind je van Cork?

Cork is een leuke, levendige stad vol Ierse tradities! Het is heel anders dan waar ik vandaan kom, maar de natuur en geschiedenis van Ierland blijven me verrassen! Cork is echt geweldig

Jouw advies voor toekomstige trotters?

Luister naar Careertrotter en volg hun advies op! Ik heb enorm veel gehad aan de informatie en tips die ze mij hebben gegeven. Stel zoveel mogelijk vragen – ze weten meer dan je denkt!

Een ding is zeker – Bij Careertrotter ben je in goede handen!Zoekwoorden: Werken in het buitenland, Vacatures Cork, Werken in Ierland