Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvmtmvmjkvntywlzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Sandra


Sandra is verkocht: een Duitstalige sales baan in Dublin

brug in dublin - werken in Dublin

Waarom werken in het buitenland?

Werken in het buitenland leek me altijd al een geweldig avontuur. Het was al heel lang een droom en dankzij Careertrotter is deze werkelijkheid geworden. Ik wilde zo graag in het buitenland werken dat ik zelfs mijn studie hierop heb gericht: ik heb mijn studie gekozen omdat ik me er makkelijk mee kon aanpassen in het buitenland, onafhankelijk van de taal of cultuur.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Careertrotter luisterde precies naar wat ik wilde en hielp me bij elke stap van het sollicitatieproces. Ze stelden me voor aan een bedrijf in Dublin dat precies bij me paste. Alles werd goed uitgelegd, ik kon voor al het advies bij ze terecht en ze hielpen mij zelfs met het voorbereiden van specifieke sollicitatievragen. Ik vond het ontroerend om te zien dat mijn recruiter er alles aan deed om ervoor te zorgen dat ik blij was met de gemaakte keuze. Ze gaf me informatie over woonkosten en het vinden van een huis in Dublin, en over het alledaagse leven hier.

Careertrotter krijgt van mij 5 van de 5 sterren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik alle advies en ondersteuning kreeg die ik nodig had.

Wat vind je van Dublin?

Werken in Dublin geeft me de mogelijkheid om zowel op persoonlijk als professioneel niveau mijzelf te ontwikkelen, en daarnaast een nieuwe cultuur te leren kennen. De mensen in Ierland zijn erg aardig. Ik geniet van mijn leven hier, en ik ben dol op mijn baan in Dublin!

Mijn advies aan toekomstige Trotters voordat ze gaan werken in het buitenland:

Ik kan toekomstige Trotters alleen maar aanraden om dapper te zijn en er gewoon vol voor te gaan! Neem contact op met Careertrotter: hun professionele advies en steun hebben mij geholpen bij het vinden van een droombaan in het buitenland – nu jij nog!Zoekwoorden: werken in het buitenland, werken in Dublin, baan in Dublin