Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtevmtqvmtivmjqvmtkvntcwlzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Roel


Roel heeft het reuze naar zijn zin bij zijn Nederlandse salesbaan in Dublin

Brug Dublin - werken in Dublin

Waarom werken in het buitenland?
Ik wilde altijd al studeren of werken in het buitenland. Tijdens mijn studie heb ik die kans niet genomen, dus besloot ik om na het afstuderen de sprong te wagen en te gaan wonen en werken in Dublin. 

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?
Ik nam contact op met mijn Careertrotter recruiter en zij kon me al meteen voorstellen aan een aantal bedrijven die vacatures open hadden staan in Dublin die aansloten op mijn ervaring. Ze hielp me niet alleen met de voorbereiding van het sollicitatiegesprek, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik uiteindelijk werd aangenomen voor een fantastische Nederlandstalige baan in Dublin. Door haar heb ik nu een goed salaris en ze neemt nog regelmatig contact met me op om te vragen hoe het met me gaat.

Careertrotter krijgt van mij 5 uit de 5 sterren – jullie allemaal!

Wat vind je van Dublin?
Dublin is een heerlijke stad en Ierland is een heerlijk land! Ik wil hier niet de rest van mijn leven wonen, maar ik zie mezelf hier in Dublin de komende 5 jaar wel blijven, en hopelijk kan ik daarna blijven reizen.

Mijn advies aan nieuwe Trotters voordat ze gaan werken in het buitenland:

Wees open en eerlijk tegen recruiters. Vertel ze zoveel mogelijk over je interesses en het soort baan dat je zoekt in het buitenland, dan kunnen ze je veel beter helpen. Wees niet bang om gebruik te maken van de vaardigheden en kennis van het Careertrotter team – met hun hulp zal je veel sneller een leuke baan in het buitenland vinden. 


Zoekwoorden: Werken in Dublin, Vacatures in Dublin, Baan in het buitenland