Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtuvntyvmjmvmzaylzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Philippe


De Franse IT support expert in Krakau

Kerk in Krakau - werken in Krakau

Op een dag besloot Philippe dat het genoeg was en dat er iets moest veranderen. Hij wilde graag werken in het buitenland. Daarom woont hij nu niet in Frankrijk, maar in Polen.

Hij wilde een baan in IT Support & daar heeft Careertrotter hem bij geholpen!

Waarom werken in het buitenland?

Werken in het buitenland is een fantastische ervaring. Ik werk in een klein Franstalig team in Krakau, en wat ik het leukste vind aan het bedrijf waarin ik werk is dat werknemers uit alle hoeken van de wereld komen! Het is een heel multiculturele omgeving. Het is geweldig om met internationale en meertalige collega’s te werken. Ik leer er heel veel nieuwe culturen door kennen en begrijpen!

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Mijn ervaring met Careertrotter is alleen maar goed. Mijn Careertrotter recruiter heeft me door elke stap van het sollicitatieproces heen geloodst. Het is duidelijk dat ze echt om haar baan, collega’s en kandidaten geeft. Zij heeft me heel goed geholpen en ik ben haar daar enorm dankbaar voor mijn baan in het buitenland. 

Wat vind je van werken in Krakau, Polen?

Krakau is een geweldige stad: het is de op 1 na grootste stad van Polen en ook een van de oudste. Krakau barst van de geschiedenis, met tientallen prachtige bezienswaardigheden. Wanneer je de Polen eenmaal leert kennen zijn het hele spontane mensen. Bovendien is het hier niet heel anders dan in andere Europese landen, wat het verhuizen ook een stukje makkelijker maakt.

Mijn advies voor toekomstige Trotters die willen werken in het buitenland:

Voor iedereen die op zoek is naar een baan in Krakau: vergeet vooral niet je warmste kleding mee te nemen! Zodra het winter wordt in Krakau, zal je me dankbaar zijn.

Interesse in een baan in het buitenland? Bekijk nu onze vacatures in het buitenlandZoekwoorden: werken in het buitenland, baan in het buitenland, baan in Krakau