Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvndavnduvmjgzlzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Peter


Peter’s Portugese baan in Krakau

Krakau stad - werken in Polen

Waarom werken in het buitenland?

Ik wilde altijd al een tijd werken in het buitenland. Ik wilde nieuwe culturen leren kennen, mensen ontmoeten, avonturen beleven en mezelf uitdagen door uit mijn comfortzone te stappen. Na enige twijfel, besloot ik het avontuur aan te gaan en op zoek te gaan naar een baan in het buitenland. Toen zag ik op Careertrotter al snel een Portugese vacature in het buitenland staan die goed aansloot bij mijn ervaring. En zo ging het balletje rollen…

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Nadat ik op de vacature in Krakau had gereageerd nam Celine contact met me op. Ze heeft me ontzettend goed geholpen bij het voorbereiden van mijn sollicitatiegesprekken, gaf me allerlei informatie over Krakau en moedigde me aan om erheen te verhuizen. Ze hield me op de hoogte van alles wat er gebeurde en door haar ging ik mijn sollicitatiegesprek met voldoende zelfvertrouwen in. Ik merkte dat ze oprecht geïnteresseerd was, doordat ze me niet als de zoveelste kandidaat behandelde.

Careertrotter, van mij krijg je 5 van de 5 sterren – ik zou er zelfs 6 geven als dat kon! Dankzij Careertrotter liep het sollicitatieproces zo vlekkeloos als het maar kon, ik wist niet dat het zo makkelijk kon zijn!

Wat vind je van Krakau?

Krakau is een prachtige, levendige stad. Het is een van de oudste steden van Polen, en dat merk je wanneer je door de straten loopt en de prachtige historische monumenten bewondert.

Mensen in Krakau zijn gastvrij en behulpzaam; ze hebben me echt welkom laten voelen, en dat maakt deze stad zo fijn. Ze helpen je overal mee - of het nu gaat om het openbaar vervoer of het vinden van een huis. Bovendien houden ze enorm van gezelligheid. In Krakau zal je je dus niet snel vervelen!

Jouw advies aan toekomstige trotters?

Verzamel zoveel mogelijk informatie. Careertrotter kan je daar goed bij helpen. Met hen aan je zijde ben je al een heel eind op weg.  

Ook moet je niet bang zijn! Als je graag wilt werken in het buitenland dan moet je dat zeker doen – het wordt sowieso een onvergetelijke ervaring. Tuurlijk gaat er soms wat mis, maar binnen de kortste keren lach je erom.  Zoekwoorden: Werken in het buitenland, Baan in het buitenland, Vacature in Krakau