Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtevmtqvmtivmzkvmzyvmtu1lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Pascal


Pascal geniet van zijn baan als Nederlandse IT support in het prachtige Krakau

Krakau - werken in Krakau

Waarom werken in het buitenland?

Nadat ik bijna een jaar in Zuid-Afrika had gewerkt, wilde ik ergens anders in het buitenland werken, dichter bij huis. Het is geweldig om de wereld over te reizen en afgelegen plekken te bezoeken, maar het is niet makkelijk om contact te onderhouden met vrienden en familie als je aan de andere kant van de wereld zit, en dat begon me dwars te zitten. Ik had veel goeds gehoord over Krakau in Polen, en wilde er dus graag heen. Polen is een groot land waar veel te beleven is, en dat trekt me wel. Bovendien staat het erg goed op mijn cv dat ik heb gewerkt voor een internationaal bedrijf in Krakau.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Careertrotter heeft heel veel voor me gedaan! 2 uur nadat ik me had ingeschreven en mijn cv had opgestuurd, kreeg ik al een telefoontje. Celine werd mijn recruiter bij Careertrotter en heeft me erg goed geholpen. Ze had een heldere aanpak en deed er alles aan om me goed voor te bereiden. Het meeste moet natuurlijk vanuit jezelf komen, maar zonder haar was het bijna onmogelijk geweest om een baan in het buitenland te vinden.

Careertrotter krijgt van mij 5 van de 5 sterren: Ik zou je er zo 10 geven, maar dat kan helaas niet. Jullie hebben me zo goed geholpen, jullie wisten precies wat ik nodig had en hielden me altijd op de hoogte van wat er gaande was. Ik woon nu al een tijdje in Krakau en Celine belt me nog regelmatig op om te vragen hoe het met me gaat. Ik heb dit nog nooit eerder gehad met een bedrijf – mijn complimenten!

Wat vind je van Krakau?

Krakau is adembenemend mooi – en dan heb ik het niet alleen over de vrouwen, die overigens ook erg mooi zijn. Je kunt je te voet makkelijk redden in Krakau, want alles ligt vrij dicht bij elkaar. Ik heb mijn vriendin ook in Krakau ontmoet en geniet echt van mijn leven hier. De architectuur, de mensen en de cultuur: Polen is een heel fijn land.

Advies voor toekomstige Trotters:

Als het je leuk lijkt om te werken in het buitenland, doe dat dan gewoon! Je hebt niets te verliezen, je krijgt er alleen maar nieuwe ervaringen en herinneringen bij. Ik ben elke dag blij dat ik de stap gemaakt om te werken in het buitenland en leer meer dan ik ooit gedaan heb. Geniet van je tijd in het buitenland, je gaat sowieso een geweldige tijd hebben!

Pascal heeft een mooi Flickr profiel en heeft ons toestemming gegeven om een van zijn prachtige foto's te gebruiken, dus scroll omhoog om nog eens een kijkje te nemen!Zoekwoorden: Werken in Krakau, Werken in Polen, Vacatures in Krakau