Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvndmvntevotgylzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Nicole


Nicole heeft het naar haar zin bij haar Duitse sales baan in Nederland

Tulpen - werken in Nederland

Waarom werken in het buitenland?

Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland maar wilde altijd al naar het buitenland. Ik heb een groot deel van mijn leven in het buitenland gewerkt en vind het geweldig – de ene plek meer dan de ander natuurlijk. Ik heb bijna 10 jaar in Spanje, 1 jaar in Miami en ongeveer 5 jaar in Ierland gewoond. Ik ben een echte doener: als ik me iets in mijn hoofd haal dan doe ik het ook! Werken in het buitenland heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Het zijn ervaringen die niemand je meer afpakt. Ik ben zelfs zoveel in het buitenland geweest dat ik me, wanneer ik terug ga naar Duitsland, helemaal niet meer Duits voel!

Nu zit ik in Sassenheim, Nederland en ik vind het hier fijn – bedankt Careertrotter!

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Mijn recruiter was heel behulpzaam en belde me bijna direct nadat ik had gesolliciteerd om te vragen waar ik precies naar op zoek was.

Toen ze me vertelde over een Duitse sales baan in Nederland, wilde ik er meteen voor gaan. Ze hielp me bij elke stap om deze sales baan te bemachtigen. Ze hielp me bij de voorbereiding van het sollicitatiegesprek en loodste me door het hele proces voor deze sales vacature.

Elke keer dat ik belde (en dat was vaak) reageerde ze leuk en ze had altijd nieuws voor me. Ik heb veel ervaring met recruiters maar mijn Careertrotter recruiter spande absoluut de kroon!

Careertrotter krijgt van mij 5 van de 5 sterren – Ze hebben me aan een baan in het buitenland geholpen: wat wil je nou nog meer? Met de voorbereiding en steun van Careertrotter is het me gelukt om deze sales baan in Nederland te bemachtigen. Als ik belde kreeg ik niet altijd meteen mijn recruiter aan de telefoon, maar de rest van het team was ook heel behulpzaam. Ik ben met mijn sales baan heel gelukkig Careertrotter: bedankt voor al jullie hulp!

Wat vind je van Nederland?

Het is hier top in Nederland. Alles wat ik nodig heb is om de hoek, de mensen zijn vriendelijk en de omgeving is prachtig. Nederland is een heel fijn land om te wonen en werken.

Advies voor toekomstige Trotters?

Wees open, waar je ook heen gaat in het buitenland. Probeer de plaatselijke taal te leren en ga mee met de cultuur: dat is de beste manier om je aan te passen. Als het op je pad komt, zal je er sowieso van genieten. Werken in het buitenland is echt en onvergetelijke ervaring. Het maakt niet uit waar je heen gaat, want niemand pakt deze ervaring meer van je af! Zoekwoorden: Werken in het buitenland, Werken in Nederland, Sales vacature