Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvmzyvmtkvmzkzlzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Kristy


Kristy en haar nieuwe Duitse klantenservice baan in Belfast

Giant Causeway- werken in Belfast

Waarom werken in het buitenland?

Werken in het buitenland klonk me altijd al goed in de oren – en toen kwam ik toevallig Careertrotter tegen toen ik in Dublin was. Ik nam een kijkje op de website en zag een aantal vacatures in het buitenland die me heel interessant leken. Ik stuurde mijn cv op, volgde alle stappen en kort daarna kreeg ik een telefoontje van Rike: ze was heel aardig en legde me alles uit.

Persoonlijk vind ik dat alle jonge mensen een keer zouden moeten werken in het buitenland. Het heeft namelijk heel veel voordelen: het maakt je zelfverzekerder en je ontmoet heel veel nieuwe, interessante mensen. Het is altijd mijn droom geweest om te wonen en werken in het buitenland en dankzij Careertrotter kwam deze droom uit.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Mijn Careertrotter recruiter heeft me heel goed geholpen. Ze bekeek mijn cv, hielp me bij de voorbereiding van de sollicitatiegesprekken en nam regelmatig contact met me op om te vragen hoe het ging.

Ze vond een leuk bedrijf voor mij in Belfast en nadat ik wat onderzoek had gedaan was ik er heel enthousiast over. Gaandeweg gaf ze me een aantal goede tips en ze motiveerde me om niet bang of zenuwachtig te zijn. Zonder haar hulp had ik nu niet in Belfast gezeten. 

Careertrotter krijgt van mij 5 van de 5 sterren – De service was fantastisch.

Wat vind je van Belfast?

Belfast is een geweldige stad – het is heel veelzijdig. De mensen in Belfast zijn warm en vriendelijk. Het is een uitstekend voorbeeld van een multiculturele stad en het nachtleven is fantastisch. De huisprijzen in Belfast zijn redelijk en er is hier altijd wat te doen. Bovendien zijn er heel veel bijzondere plekken om te bezoeken, zoals Cave Hill, Ulster Museum en de Botanische Tuinen.

Mijn advies aan toekomstige Trotters die willen werken in het buitenland:

Ik zou toekomstige Trotters vooral aanraden om dapper te zijn. Ga in gesprek met een Careertrotter recruiter, bel ze op – je zult er geen spijt van hebben! Ze zullen je zoveel mogelijk proberen te helpen als je wilt werken in het buitenland.Zoekwoorden: Werken in het buitenland, Werken in Belfast, Vacatures in Belfast