Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvmjavntuvota2lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Karen


Karen in Dublin: Een Frans klantenservice avontuur

temple bar dublin - werken in Dublin

Waarom werken in het buitenland?

Werken in het buitenland is echt een geweldige ervaring. Ik heb in Frankrijk en Zuid-Afrika gewerkt – en nu heb ik de kans gekregen om te werken in Dublin. Ik houd ervan om het dagelijks leven in een ander land mee te maken. Niet als toerist, maar als inwoner. Ik maak Dublin nu op een heel andere manier mee. 

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Careertrotter heeft me heel goed geholpen bij de voorbereidingen van het sollicitatiegesprek. Ze gaven me een aantal sollicitatievragen, lieten me mijn eigen onderzoek doen en bespraken het daarna met me. Ik vond het heel leuk om mijn Careertrotter recruiter te leren kennen. Ze wist precies waar ik naar op zoek was en hielp me bij het vinden van de perfecte baan in Dublin. Ze zorgde er altijd voor dat ik klaar was voor de volgende stap.

Careertrotter krijgt van mij 5 van de 5 sterren: Ik geef Careertrotter een 10! Jullie service is geweldig en het hele team is vriendelijk en gastvrij. Bedankt allemaal!

Wat vind je van Dublin?

Dublin is fantastisch! Ieren zijn behulpzaam, vriendelijk en positief. Ik zie mezelf hier nog wel een tijdje wonen en werken. Dublin heeft me met open armen ontvangen.

Advies voor toekomstige Trotters:

Wees niet bang om een nieuw carrièrepad in te slaan. Misschien verandert het je leven wel! 


Zoekwoorden: Werken in Dublin, Baan in Dublin, Werken in het buitenland