Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvmjkvmduvndg1lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Julia


Julia’s geweldige reis naar Belfast & haar nieuwe Duitse klantenservice baan

Uitzicht Belfast - werken in Belfast

Waarom werken in het buitenland?

“Ik ben veel opener en zelfverzekerder geworden”

Na mijn opleiding als correspondent vreemde talen, ging ik op zoek naar een baan op alle Duitse job boards die ik kon vinden. Het ging erg moeizaam en voor een tijdje zag mijn toekomst er niet echt rooskleurig uit. Daarom besloot ik om ook in het buitenland op zoek te gaan. Ik vond Careertrotter en al snel vonden zij een Duitse klantenservice baan voor me in Belfast.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Dankzij Careertrotter heb ik nu de mogelijkheid om te werken in het buitenland en te werken met mensen vanuit alle hoeken van de wereld. Dat is heel bijzonder. Bij mijn baan in Belfast heb je heel wat geduld en inlevingsvermogen nodig – ik vind dat leuk omdat je hierdoor in contact komt met heel veel verschillende mensen. Mijn collega’s zijn heel aardig, zelfs de teamleider is heel open. Je kan dus zeggen dat werken in Belfast me wel bevalt! 

Careertrotter krijg van mij 5 van de 5 sterren: ik heb het hier ontzettend naar mijn zin.

Wat vind je van Belfast?

Ik vind voornamelijk de mensen in Belfast fantastisch. Als mensen hier de bus uitstappen zeggen ze altijd dankjewel tegen de buschauffeur, en dat vind ik mooi om te zien. Iedereen  in Belfast is ontzettend aardig en open en er wonen hier veel verschillende mensen.

Wat is je advies voor toekomstige kandidaten?

Ik raad iedereen sterk aan om tenminste 1 keer in hun leven te gaan werken in het buitenland. Door mijn ervaring in het buitenland heb ik vrienden uit verschillende landen, die verschillende talen spreken er aan overgehouden, en dat vind ik enorm waardevol.

Ik heb nog geen enkel onvriendelijk gezicht gezien hier in Belfast en ben hierdoor een stuk opener en zelfverzekerder geworden. Ik weet niet hoe lang ik in Belfast zal blijven, maar ik vind het hier heerlijk en het einde is nog lang niet in zicht!Zoekwoorden: Werken in het buitenland, werken in Belfast, Klantenservice baan Belfast