Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtevmtqvmtivmzuvndqvota0lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Jessie


De Nederlandse klantenservice agent in Belfast, Noord-Ierland

Kas in Belfast - werken in Belfast

Careertrotter hielp Jessie een baan in Belfast te vinden en ze wilde graag met ons haar ervaring delen over het wonen en werken in Noord-Ierland haar bevalt.

Waarom werken in het buitenland?

Ik besloot om te gaan werken in Belfast om mijn Engels te verbeteren en een nieuwe cultuur te leren kennen. Belfast is een geweldige, diverse stad, ook al galmt de periode van The Troubles nog na in het dagelijkse leven. Er zijn meer dan genoeg pubs en restaurants voor een gezellig avondje uit, en als je het even wat rustiger aan wilt doen zit je zo op het prachtige Noord-Ierse platteland. Belfast is een fantastische plek om te wonen: de huur is goedkoop en er is altijd wat te beleven.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Careertrotter was erg behulpzaam en vriendelijk. Het hele team gaf me nuttig advies over werken in het buitenland. Ze hebben het vinden van een baan in het buitenland een stuk makkelijker voor me gemaakt!

Wat is het voordeel van een meertalig bedrijf?

Het voordeel van werken in een internationaal bedrijf is dat je veel mensen met verschillende achtergronden ontmoet, en zo een beter begrip krijgt van verschillende culturen.

Mijn advies voor andere Trotters voordat ze gaan werken in het buitenland:

Als je naar het buitenland verhuist helpt het om een positieve, open en flexibele houding te hebben. Laat het allemaal maar op je afkomen, want zoiets bijzonders maak je niet vaak mee! 


Zoekwoorden: werken in Belfast, baan in Belfast, werken in Noord-Ierland