Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvmtcvmdavmzewlzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Jess


Jess heeft haar droombaan gevonden: Zweedse klantenservice medewerker in Dublin

Brug Dublin - werken in Dublin

Waarom werken in het buitenland?

Ik kom oorspronkelijk uit Zweden en werkte voor een tijdje op een cruiseschip. Op een gegeven moment werkte ik op een cruise naar Ierland, en het beviel me daar zo goed dat ik er gebleven ben! Ik was meteen verliefd op de mensen, het land en de cultuur.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Careertrotter heeft me geholpen bij het vinden van een baan in Dublin die heel goed bij me past. Mijn recruiter luisterde goed naar wat ik precies wilde. Ik wilde per se in Dublin werken en in zeer korte tijd vond hij een geweldige klantenservice baan voor me waar ik al mijn talen kon spreken: Zweeds, Noors en Engels.

Careertrotter krijgt van mij 5 van de 5 sterren – Ik had het gevoel dat jullie echt om mij en mijn wensen gaven. Ik heb mijn Careertrotter recruiter goed leren kennen en heb de kans gekregen om een echte vriendschap met hem op te bouwen.

Wat vind je van Dublin?

Ik werk in het centrum van Dublin en krijg dus dagelijks de kans om de stad goed te leren kennen. Ik woon al lang in Ierland maar ontdek steeds weer nieuwe dingen. Ik heb hier in Dublin echt de tijd van mijn leven!

Mijn advies aan toekomstige Trotters die willen werken in het buitenland:

Het enige advies dat ik kan geven is dat je warme, waterbestendige kleding mee moet nemen. Ierland is prachtig, maar wat ze zeggen over het weer is waar: het regent hier bijna elke dag! Zoekwoorden: Werken in het buitenland, Werken in Dublin, Vacatures in Dublin