Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtevmtqvmtivmzcvntyvodq1lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Dirk


Dirk was toe aan een nieuwe uitdaging in het buitenland

Cliff of Moher - werken in Cork

Waarom werken in het buitenland?

Zoals de titel al aangeeft, ben ik Nederlandstalig, en nadat ik een tijdje in Luxemburg had gewoond en gewerkt, was ik toe aan een nieuw avontuur in het buitenland. Het leek me geweldig om te werken in het buitenland, om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe culturen te leren kennen en nieuwe mensen te ontmoeten. Online kwam ik Careertrotter tegen en al snel nadat ik ze een mailtje stuurde nam mijn recruiter contact met me op. Hij had een Nederlandstalige baan in Cork voor me in de aanbieding – eenvoudiger kan het niet zijn!

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Mijn Careertrotter recruiter nam contact met me op - het was puur toeval dat hij ook Nederlands was. We spraken zowel Nederlands als Engels tegen elkaar, wat ik erg leuk vond en het stelde me ook op mijn gemak. Hij heeft me op een efficiënte en waardevolle manier geholpen; zonder hem was het me nooit gelukt om die droombaan in Cork te krijgen!

Careertrotter krijgt van mij 5 van de 5 steren – geen twijfel over mogelijk!

Wat vind je van Cork?

Cork is geweldig! Een stad vol leuke, vriendelijke en behulpzame mensen. Er wonen in Cork mensen met allerlei verschillende nationaliteiten, dus je leert veel nieuwe culturen kennen. Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk en mijn collega’s hebben me een warm welkom gegeven.

Advies voor toekomstige Trotters:

Het enige advies dat ik kan geven is dat je zoveel mogelijk met Careertrotter moet samenwerken. Wees eerlijk en geef ze alle informatie die ze nodig hebben – dan kunnen ze je het beste helpen met het vinden van een baan in het buitenland.

Nogmaals ontzettend bedankt Careertrotter!  Zoekwoorden: Werken in het buitenland, Baan in het buitenland, Baan in Cork