Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtuvntkvmduvmjm3lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Anton


De vrolijke Russische klantenservice agent – Belfast

Titanic Belfast - werken in Belfast

Anton komt oorspronkelijk uit Litouwen. Hij was op zoek naar iets nieuws maar had moeite met het vinden van een goede baan in het buitenland.

Anton spreekt Russisch en was op zoek naar een baan in de klantenservice.

Welkom bij Careertrotter!

Waarom werken in het buitenland?

Ik woonde in Litouwen en kon daar niet echt een baan vinden. Ik ging op zoek naar een baan in het buitenland omdat mijn Engels beter is dan mijn Litouws, aangezien ik uit een Russische familie kom en veel meer Russisch spreek dan Litouws.

Hiervoor had ik een sales baan waarbij ik koud moest bellen, en dat was niet echt mijn ding. Ik ben dus heel dankbaar dat Careertrotter me kon helpen bij het vinden van een baan in het buitenland die ik wel leuk vind. Ik ben heel tevreden over de manier waarop mijn baan gestructureerd is en de manier waarop het bedrijf waarin ik werk wordt bestuurd. Ik werk in de klantenservice, waarbij ik vooral Russisch praat tegen de klanten, en Engels tegen mijn collega’s.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Mijn Careertrotter recruiter heeft me enorm goed geholpen: hij gaf me goede adviezen en hielp me bij de voorbereiding van mijn sollicitatiegesprekken. Ik kon bij hem terecht voor al mijn vragen en problemen die ik had bij het zoeken naar een baan in het buitenland.

Ik heb Careertrotter al aanbevolen aan verschillende vrienden die willen werken in het buitenland. Als mijn vrienden op zoek zijn naar een baan zeg ik altijd dat ze eens een kijkje moeten nemen op de Careertrotter website. Ik zou Careertrotter zelf ook weer gebruiken, mocht ik besluiten om in een ander deel van Europa te gaan werken.

Wat vind je van Belfast?

Mijn ervaring met werken in Belfast is tot nu toe alleen maar positief! De mensen in Belfast zijn heel aardig en ik heb het gevoel dat ik hier al een hele tijd woon. Ik vind het fijn dat Belfast zo klein is: ik woon buiten het centrum en kan nog steeds naar mijn werk lopen. Belfast is ook betaalbaar: voor 250 euro per maand kan je hier al een goede kamer vinden.

Mijn advies aan toekomstige Trotters die willen werken in het buitenland:

Zet wat geld opzij voordat je naar het buitenland vertrekt. Vooral in het begin zal je dit nodig hebben. Daarnaast raad ik je aan om de taal van het land waarin je gaat werken van tevoren al zo veel mogelijk te oefenen. Mensen spreken nou eenmaal liever hun eigen taal en als je mee kan komen maakt dat het integreren een stuk makkelijker!

Kan je niet wachten met het vinden van een baan in het buitenland? Kijk vandaag nog bij onze vacatures in het buitenland!Zoekwoorden: werken in het buitenland, baan in het buitenland, vacatures in het buitenland