Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvmjivndmvmtg3lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Anna Paola


Anna Paola is dol op haar meertalige (Frans én Italiaans) klantenservice baan in Cork

Gelukkige vrouw - werken in Cork

Waarom werken in het buitenland?

Ik denk dat werken in het buitenland een van de beste dingen is die je kan doen. Het is goed voor je ontwikkeling en het verandert je perspectieven. Natuurlijk is het niet altijd even makkelijk: je leven verandert compleet, maar het is tegelijkertijd fascinerend om mensen uit andere culturen te leren kennen. Je moet het avontuur omarmen – denk niet te veel na over het onbekende. Voor mij heeft het goed gewerkt. Ik heb een geweldige klantenservice baan in Cork bij een leuke, interessante werkgever.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Careertrotter heeft me geholpen bij elke stap in het sollicitatieproces en heeft altijd geprobeerd om de baan te vinden die het beste bij mijn profiel paste. Mijn Careertrotter recruiter heeft me goed geholpen bij de voorbereiding van sollicitatiegesprekken. Het voelde echt als teamwork – hij is een hele goede recruiter!

Careertrotter krijgt van mij 5 van de 5 sterren – Ik merkte echt dat mijn recruiter om mij en mijn wensen gaf en hij hield altijd contact. Zodra hij over mijn situatie hoorde belde hij me op. We hebben een hele goede relatie opgebouwd.

Wat vind je van Cork?

Ik heb nog nooit in Ierland gewoond, maar ik vind Cork een hele mooie stad en het is hier een stuk minder druk en chaotisch dan in Dublin. In Cork voel je je snel thuis: het stadscentrum is klein genoeg om er zo doorheen te wandelen.

Mijn advies aan Trotters die willen werken in het buitenland:

Wees jezelf en wees niet bang. Je moet geduld hebben en rustig blijven. Alles komt goed, maar soms heeft het tijd nodig. En tenslotte: laat je paraplu thuis. Je hebt er niets aan in Ierland. Als het regent waait het namelijk ook altijd.