Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtivmdyvmtyvmtkvmtcvmjq4lzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Alex


Alex is blij met zijn nieuwe Duitse klantenservice baan in Cork

landschap cork - werken in Cork

Waarom werken in het buitenland?

Ik ben geboren en getogen in Ierland. Ik vind het hier heel fijn en wil dus niet weg, maar omdat het moeilijk kan zijn om een baan te vinden besefte ik me dat ik gebruik moest maken van het feit dat ik Duits spreek. Er zijn namelijk heel wat Duitstalige banen in Ierland, en de concurrentie daarvoor is een stuk minder groot.

Wat heeft Careertrotter voor je betekend?

Careertrotter deed veel meer dan andere recruitment bureaus. Mijn persoonlijke recruiter stuurde mij alle informatie toe voor het maken van een aantrekkelijk cv. Gedurende het hele sollicitatieproces belde ze me regelmatig op om te vragen hoe het ging en of ze nog iets voor me kon doen. Ze stuurde me e-mails met handige tips voor het sollicitatiegesprek en vroeg achteraf meteen hoe het ging. Ze had een heel persoonlijke benadering en gaf me het gevoel dat ze echt om me gaf. Uitstekende service!

Careertrotter krijg van mij 5 van de 5 sterren Ik zou jullie 5 grote sterren geven! Mijn recruiter deed echt haar best voor me, en dat was heel fijn.

Wat vind je van Cork?

Cork is een geweldige stad – het is levendig en er is altijd wat te doen. Een groot voordeel van wonen en werken in Cork is dat het groot genoeg is om anoniem te blijven, maar klein genoeg om je thuis in te voelen. Naar mijn mening is Cork een stuk persoonlijker dan Dublin.

Mijn advies aan toekomstige Trotters die in willen werken in Ierland?

Omarm het avontuur! Ik ben dan wel nooit naar het buitenland verhuisd – ik weet wel hoe het is om je in een nieuwe stad te vestigen.

Careertrotter heeft me echt goed geholpen bij het vinden van deze Duitse klantenservice baan in Cork. Met hun hulp viel er echt een last van mijn schouders. Kies dus zeker voor Careertrotter!Zoekwoorden: Werken in Cork, Banen in Cork. Klantenservice Cork