Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtavmtmvmtavmtkvmtcvndgwlziuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixotiwedk1mcmixv0

Vacatures in Duitsland


Waar de bondskanselier - Angela Merkel, haar eigen Barbie-pop heeft!

Activiteiten:
Omdat de Duitsers enthousiast zijn over fietsen, zijn er veel fietsroutes in het hele land te verkennen. Als dat niets voor jou is, dan zijn er de Brandenburger Tor en de Berlijnse Muur in Berlijn, de Palmengarten in Frankfurt, de Porsche & Mercedes Musea in Stuttgart en nog veel meer.

Openbaar vervoer:
Duitsland heeft een uitgebreide lijst met snelle en betaalbare opties voor het openbaar vervoer.

Je kunt kiezen tussen de bus, de tram, de S-Bahn in grote steden zoals Berlijn en München en de U-Bahn (snelste optie). Natuurlijk is er de mogelijkheid om te fietsen (milieuvriendelijker).

Klimaat: 
Degenen die zijn gevestigd in het noordwesten of de kust van Duitsland ervaren meer een zeeklimaat dat warme zomers en milde winters zal bezorgen. Hoe verder landinwaarts je gaat hoe groter de kans dat je meer een landklimaat ervaart - warmere zomers en koudere winters.

Gemiddelde kosten van dagelijkse benodigdheden:

 • 1 liter melk - € 0,71
 • Brood - € 1,24
 • Fles water (1,5 liter) - € 0,32
 • Eieren (12 stuks) - € 1,64
 • Customer Service Medewerker - Stuttgart, Stuttgart

  Published: 17-04-2019 Reference: JN -052016-2028 Languages: Dutch

  Werken in Duitsland Ben je op zoek naar een geschikte plek om een internationale carrière van de grond te krijgen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want wij zijn voor een van onze klanten op zoek naar een Nederlandstalige customer service medewerker die het avontuur aan wilt gaan in Duitsland! Om hiervoor in aanmerking te komen heb je al eerdere kantoorervaring nodig (ideaal gezien 1-2 jaar c...

  Read More
 • Order Management Medewerker in Duitsland, Munster

  Published: 17-04-2019 Reference: JN -052018-2664 Languages: Dutch

  Werken in Duitsland Altijd al willen werken in Duitsland? Dan hebben we nu de ideale vacature voor jou: werk in Duitsland in het Nederlands en Engels en start een carrière in order management. Als medewerker order management maak je onderdeel uit van het logistieke team op het Duitse hoofdkantoor. Je zult je Nederlands en Engels gebruiken om logistieke processen te coördineren en daarnaast ook ...

  Read More