Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtavmtmvmtavmtkvmtcvndgwlziuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixotiwedk1mcmixv0

Vacatures in Cork


De stad waar je geweldige carrièremogelijkheden zal vinden! 

Activiteiten: Of je nu een bezoek brengt aan Fota Wildlife Park of de Blarney Stone gaat bezoeken. Cork heeft veel te zien en te doen, zowel binnen als buiten de stad. De stad is vol met winkels, geweldige restaurants, bars en entertainment. Terwijl de buitenwijken perfect zijn om van de natuur te genieten en een uitstapje te maken. 

Openbaar vervoer: er zijn verschillende busdiensten van de stad Cork naar de buitenwijken en een stadsbus om je te helpen waar je heen wilt gaan. 
Natuurlijk, als je liever niet de bus neemt, dan is er ook een treinstation.

Klimaat: Cork ligt  langs de kustlijn en daarom is dit een toplocatie voor zon en warmte, maar af en toe komt de zeebries rechtstreeks op het vasteland terecht.

Gemiddelde prijzen van dagelijkse benodigdheden:

 • 1 Liter melk - € .94
 • Brood - € 1,41
 • Fles water (1,5 liter) - € 1,35
 • Eieren (12 stuks) - € 2,93
 • B2B Customer Service Medewerker - Ierland, Cork

  Published: 11-12-2018 Reference: JN -052016-2025 Languages: Dutch

  Werken in Ierland Aan alle Nederlandstaligen die altijd al hebben willen werken in Ierland: onze klant is nu op zoek naar B2B customer service medewerkers in Cork, Ierland. Bij deze baan ga je tussen de €24.000 en €30.000 bruto per jaar verdienen. Het hebben van ervaring in customer service is een plus, maar niet vereist. Als je oog voor detail hebt en problemen op een snelle en professionele m...

  Read More
 • Medewerker Debiteurenbeheer - Cork, Cork

  Published: 11-12-2018 Reference: JN -092016-2176 Languages: Dutch

  Werken in Ierland Aan alle Nederlandstaligen die altijd al hebben willen werken in Ierland: onze klant is nu op zoek naar Nederlandstalige medewerker debiteurenbeheer in Cork, Ierland. Bij deze baan ga je tussen de €24.000 en €32.000 bruto per jaar verdienen, dit is afhankelijk van de ervaring die je meeneemt. Denk je dat dit wat is voor jou, reageer dan snel, of lees verder om te kijken wat de...

  Read More