Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

Hoe Word Je Verliefd Op Je Nieuwe Stad in het Buitenland?

W1siziisijiwmjavmdivmdcvmtivmzuvmzivmzi0l2nvdxbszsaxlkpqryjdlfsiccisinrodw1iiiwiodawedy1mfx1mdazyyjdxq

Je bent op het punt beland dat je een gloednieuw avontuur aangaat in het buitenland. Een baan in het buitenland is geweldig, maar laten we eerlijk zijn, dingen kunnen in het begin een beetje ontmoedigend en overweldigend zijn.

Natuurlijk is er niets mis mee om je op deze manier te voelen. We willen gewoon niet dat je mist wat er om je heen gebeurt.

Dus, op basis van onze persoonlijke ervaring (we zijn allemaal naar het buitenland verhuisd), willen we je graag helpen verliefd te worden op je nieuwe stad in het buitenland!

Hieronder zie je 5 van onze top tips om je te helpen je te vestigen en verliefd te worden op je nieuwe stad, of het nu Dublin, Londen, Berlijn, Athene is.

5 Tips Om Verliefd Te Worden Op Je Nieuwe Stad

1. Kom uit je comfortzone!

"Geweldige dingen kwamen nooit uit comfortzones"

HEB LEF!

Je bent al badass geweest en naar het buitenland verhuisd. Waarom zou je daar stoppen?

Het is tijd om je eigen netwerk op te bouwen, te beginnen aan je nieuwe baan en verliefd te worden op jouw nieuwe stad. Als je nieuwe collega's je uitnodigen voor een drankje, om lid te worden van de voetbalclub of gewoon een kop koffie te drinken - zeg JA!

Als je huisgenoot / buurvrouw een feestje heeft en je heeft uitgenodigd - Zeg JA!

Als de schattige jongen / meisje je vraagt ​​om een ​​pizza en een biertje (en je hebt momenteel geen relatie) - zeg JA!
Je snapt wat we hier bedoelen.

Als je je openstelt voor nieuwe ervaringen, word je in een mum van tijd verliefd op je nieuwe stad en je omgeving.

2. Laat jezelf verdwalen - ontdek!

'' Verdwalen is gewoon een andere manier om te zeggen gaan verkennen ''

Verdwalen in een nieuwe stad in het buitenland, is niet meteen een ramp. Integendeel, het is de manier om de leukste plekjes te ontdekken, zoals de beste koffie in een klein winkeltje op de hoek, een kleine boetiek die je perfecte stijl verkoopt of misschien zelfs een mening die niet veel mensen kennen.

Verdwalen kan je helpen jezelf te vinden, een liefde voor de stad waar je nu woont en om die nieuwe parels te delen met je nieuwe vrienden!

3. Word lid van groepen / maak vrienden

'' Vrienden zijn de mensen die je vrolijker laten lachen, harder laten lachen en beter leven ''

Vaak realiseren we niet hoe belangrijk het is om iemand in ons leven te hebben die we in vertrouwen kunnen nemen en waarmee we kunnen lachen.

Het is belangrijk dat je iemand vind die dezelfde interesses deelt, je kunt je persoonlijke netwerk opbouwen en veel ervaringen met elkaar delen. Word dus lid van de plaatselijke clubs (boek / voetbal / schilderkunst) waar je ook naar op zoek bent om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken!

4. Geef jezelf tijd

'' Let niet op de klok; doe wat het doet. Blijven gaan''

We kennen het waarschijnlijk allemaal wel, je bent gaan winkelen en hebt opeens iets gezien in de winkel wat je heel graag wilde hebben en daar een exorbitant bedrag aan uitgegeven. 

Hetzelfde kan gezegd worden over mogelijk naar het buitenland gaan, sommigen stappen uit het vliegtuig of openen de deur naar hun nieuwe appartement en denken '' Shit, wat heb ik gedaan ''. We doen het allemaal en weet je, we komen er allemaal overheen en vergeten dat we ons zelfs zo voelden.

Het is natuurlijk helemaal nieuw, je kent hier nog niet veel mensen, maar het belangrijke woord daar is 'nog'. Je moet jezelf tijd geven. Tijd is de genezer van alle dingen en op tijd (of het nu 1 maand of 12 is). Geef jezelf en je nieuwe stad een kans voordat je stopt. Je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt - dat zijn we zeker!

5. Er is geen plaats zoals thuis

'' De wereld, hadden we ontdekt, houdt niet van je zoals je familie van je houdt ''
 
Om gevoelens zoals heimwee te voorkomen, is het altijd een goed idee om je familie en vrienden thuis in te checken. Ze missen je net zoveel als je ze mist. Vul ze in op je avonturen in het buitenland, je nieuwe baan, de opwindende plaatsen waar je ze mee naartoe kunt nemen als ze op bezoek komen.

Vergeet bij het maken van je nieuwe vrienden en ondersteuningsnetwerk in het buitenland niet je eerste thuis!

 Daar heb je het - onze top 5 tips over hoe je kunt helpen met de vestiging in het buitenland en hoeveel van ons hier bij Careertrotter werden verliefd op onze nieuwe stad - Dublin!