Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

Top 3 EU Steden voor Jouw Sales Carrière in het Buitenland

Berlijn, Kopenhagen, Dublin - top steden sales carriere buitenland

 

Ben jij die ambitieuze persoon die graag een carrière in sales van de grond wil krijgen en wil werken in het buitenland, maar weet je niet precies wat de juiste plek is? Na vele jaren weten wij precies wat de beste steden in Europa zijn voor jouw sales carrière!

Of je nu geen of weinig ervaring hebt in sales of je hebt al wat ervaring en je bent klaar voor de volgende stap, dan zijn de volgende steden in het buitenland de perfecte plek om je carrière een flinke boost te geven:
Zeker als je een carrière in sales wilt beginnen zal je in het buitenland betere carrièremogelijkheden hebben, zullen de vereisten lager liggen en zal je sneller door kunnen groeien. Er zullen meer deuren voor je opengaan wanneer je gaat werken in het buitenland
 
Waarom juist Dublin, Berlijn of Kopenhagen? Dat en nog meer, lees je hier!
 

Werken in Dublin

Dublin is nog steeds booming! Continu komen er steeds meer internationale bedrijven zich vestigen in de Ierse hoofdstad. Misschien heeft de Brexit hier invloed op en de voordelige belastingtarieven, hoe dan ook de werkgelegenheid in Dublin blijft maar stijgen. Hierdoor zijn deze bedrijven op zoek naar werknemers voor de verschillende Europese markten waarin ze opereren. Ook voor de Benelux markt zijn ze op zoek naar Nederlandstalig personeel. Een voordeel van werken in Dublin is dat je bij veel bedrijven ook aan de slag kan zonder relevante ervaring.
 
 
Zo heeft een Amerikaanse klant van ons meerdere interessante starters vacatures in Dublin. Heb je geen of weinig ervaring in sales, maar wel een oprechte interesse om een carrière in sales te kickstarten? Dan is deze junior business development vacature in Dublin, misschien wel wat voor jou! Je gaat aan de slag voor een software bedrijf die de laatste jaren keihard is gegroeid. Hier heb je de kans om binnen een korte periode door te groeien en daarnaast verdien je nog eens een zeer aantrekkelijk salaris met bonus en relocatie pakket. 
 
Heb je al 1-2 jaar ervaring in sales, dan heeft deze klant ook een vacature als account executive. Hierbij zal je je voornamelijk bezighouden met het binnenhalen van nieuwe klanten en deals te sluiten. Het is een uitdagende B2B functie waar je in Dublin al binnen een paar jaar al snel meer dan €100K OTE kan verdienen. 
 
Werken in Dublin is een interessante optie wanneer je een een veelbelovende carrière in sales wilt beginnen bij een van de vele internationale bedrijven. 
 

Werken in Berlijn

Berlijn is misschien wel een van de coolste steden in Europa. Kunst, cultuur en een waanzinnig nachtleven. Wat veel mensen misschien niet weten over Berlijn is dat deze stad veel startups aantrekt om zich hier te vestigen. Berlijn is in verhouding met andere grote steden zoals Londen, Parijs of Amsterdam stukken goedkoper en daardoor een stuk aantrekkelijker voor startups. Careertrotter werkt met verschillende startups die momenteel een enorme groei doormaken en daarom weer volop interessante sales vacatures in Berlijn hebben. 
 
 
Werken voor een startup heeft verschillende voordelen voor je carrière, namelijk dat je de kans krijgt om binnen een korte tijd alle grepen van het vak te leren en ook zal je sneller kunnen doorgroeien. Zeker in het begin van je loopbaan, zal je hier de vruchten van plukken. 
 
Voor degene die de eerste stappen willen maken naar een veelbelovende carrière in sales zal de business development vacature zeker interessant zijn. Je zal meteen vanaf het eerste moment veel verantwoordelijkheid krijgen en je gaat je vooral focussen om nieuwe klanten binnen te halen.
 
Heb je al 2 jaar ervaring in sales en klaar om de volgende stap te zetten dan is de Account Executive positie geschikt. Dit is een uitdagende functie waarbij je een goede relatie met de klant opbouwt en onderhoudt en deals sluit. 
 
Kortom, niet alleen voor je carrière is werken in berlijn een goede keuze want je zal je hier ook uitstekend kunnen vermaken! 
 

Werken in Kopenhagen

Kopenhagen de prachtige hoofdstad van Denemarken. Velen dromen ervan om zich te vestigen in deze fantastische stad. Het is namelijk uitgeroepen tot een van de beste plekken ter wereld om hier te wonen en werken. Als Nederlander zal je je hier ook snel thuis voelen, want ook de Denen kunnen niet zonder hun fiets! Kopenhagen heeft zelfs een buurt dat Little Amsterdam heet.
 
Qua werk in Kopenhagen zit het ook helemaal goed. Veel innovatieve en technologische bedrijven zijn hier gevestigd en daarnaast is er ook een prettige werkcultuur, gunstige werktijden  en een efficiënte verzorgingsstaat. Dit zijn een van de vele redenen om te gaan wonen en werken in Kopenhagen en een glansrijke carrière in sales op te bouwen!
 
 
Careertrotter werkt samen met een absoluut topbedrijf in het centrum van Kopenhagen. Dit bedrijf is hier enkele jaren geleden opgericht en internationaal uitgegroeid tot een bekend platform waar dagelijks vele bedrijven wereldwijd gebruik van maken. Ze hebben een interessante starters vacature in business development waar je binnen no-time alle kneepjes van het vak leert. 
 
Ook voor iedereen die al enige ervaring in sales heeft opgedaan, hebben ze een uitdagende functie als account executive! Je zal een intensieve trainingstraject van 7 maanden doorlopen waarbij je volledige ondersteuning krijgt zodat je volledig wordt klaargestoomd voor het echte werk later. Het is een geweldige carrièrekans met een mooi toekomstperspectief die je niet wil missen!
 
Ben jij klaar om ook aan de slag te gaan in sales in Dublin, Berlijn of Kopenhagen? Wacht dan niet langer en registreer je snel met jouw CV. Neem ook eens een kijkje bij een van de vele andere vacatures in het buitenland