Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

De Top 8 Engste Banen ter Wereld

W1siziisijiwmtkvmtavmjuvmtqvmdyvntavnzavzw5nc3rligjhbmvuihrlcib3zxjlbgquslbhil0swyjwiiwidgh1bwiilci4mdb4njuwxhuwmdnjil1d


Halloween komt er weer aan! We dachten dat het leuk zou zijn om helemaal in de stemming te komen en een kijkje zouden nemen in enkele van de griezeligste, engste banen ter wereld. Velen kwamen in de buurt, maar na een officiële stemming is dit volgens ons de top 8 engste banen ter wereld.

Zoals je je kunt voorstellen - ervaren onze recruiters bij Careertrotter ook hun dagelijkse “enge momenten”. Wat als een kandidaat een aanbod na al dat werk afwijst?" ''Wat als het bedrijf plotseling de baan sluit net als ik de perfecte kandidaat heb gevonden? '' In vergelijking met de onderstaande banen - zijn we zeker blij dat we bij een internationaal recruitment bureau werken. Als jij wil werken in het buitenland, wees dan gerust we zullen je echt niet laten werken in een mortuarium!

Lees snel verder en een fijne Halloween gewenst! 

Techneut bij de explosieven - opruimingsdienst

Nu zijn we er zeker van dat je begrijpt waarom een ​​techneut bij de explosieven-opruimingsdienst op nummer 1 staat van de engste banen ter wereld - deze jongens moeten fysiek bommen ontwapenen voordat ze ontploffen. Ze redden elke dag levens en verdienen gemiddeld tussen de €41.000 en €55.000 per jaar. Behalve dat je hiervoor een speciale training moet volgen, moet je echt stalen zenuwen hebben. Een klein foutje en het kan totaal verkeerd aflopen! Wat denk je van een applaus? 

Glazenwasser van wolkenkrabbers

Heb je hoogtevrees of misschien een angst om door je ouders gevraagd te worden om de ramen thuis schoon te maken? Welnu, wat het ook is, we weten zeker dat je niet zou willen ruilen met glazenwasser die elke dag wolkenkrabbers moet schoonmaken. Honderden meters in de lucht en je hangt alleen aan een paar touwtjes. Je hebt overigens wel een geweldig uitzicht, en bovendien verdien je een uitstekend salaris van 46.000 per jaar.Mortuariummedewerker 

Deze mensen zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden van de lichamen van de overledene voor de begrafenis. Ze zorgen ervoor dat de overledene gewast, aangekleed en vervolgens in de kist wordt gelegd. Dit is zeker niet een baan die voor iedereen is weggelegd. Kun je je voorstellen dat je 's nachts helemaal alleen bent in een mortuarium? Dit is typisch een scène uit een horror film. Absoluut een van de engste banen aller tijden! Wij kiezen liever voor een baan in het zonnige buitenland.

Reparateur van zendmasten

Dacht je dat wassen van ramen van wolkenkrabbers slecht was? Als reparateur moet je enkele van de hoogste gebouwen ter wereld beklimmen en ze stoppen niet halverwege - nee nee, ze moeten helemaal naar de top gaan met al hun apparatuur. Kun je je het gewicht en de wind daar voorstellen? Je zou daar helemaal niet duizelig van worden.  

Krabbenvisser in Alaska

Je zal vast wel eens het programma Deadliest Catch op de Discovery Channel voorbij zien komen. Deze vissers in Alaska hebben namelijk een van de zwaarste beroepen ter wereld. Behalve dat ze de ruige zee, de wind en de gevaarlijke omstandigheden op de boot moeten trotseren, hebben ze ook te maken met vriestemperaturen. Dit is zeker geen beroep voor watjes.
Wil jij graag werken in het buitenland, maar breng jij liever je weekenden op het strand, dan kan je maar beter gaan werken in Portugal of Griekenland gaan in plaats van Alaska.  

Stuntman/vrouw

Als we het hebben over stuntmensen, denken de meeste dat het een ontzettend cool beroep is en dat ze een glamoureus leven leiden. Dit is niet helemaal waar, want deze stuntmannen- en vrouwen zijn nodig omdat de filmsterren zichzelf niet in gevaar willen brengen. Ze worden dus uitsluitend voor gevaarlijke stunts aangenomen. Dit is zeker een baan die niet veel mensen aandurven. Denk jij hetzelfde erover? Neem dan eens een kijkje bij een van onze interessante vacatures in het buitenland. We beloven je dat geen gevaarlijke stunts aan bod komen! 

Astronaut

Wie droomde er vroeger niet van om ooit astronaut te worden? Je zweeft door de lucht, je kan lopen op de maan en hebt het mooiste uitzicht op de aarde, maar helaas kan het soms ook goed misgaan. Voordat je astronaut wordt moet je eerst een lange training volgen die heel pittig is, zowel lichamelijk als geestelijk wordt je tot het uiterste getest. Slechts enkele mensen komen door de zware selectie heen. Toch maar liever een kantoorbaan? Dan weet je ons te vinden! 

Komiek

Je denkt misschien, wat is er zo eng aan het beroep van komiek? Het is zeker niet een beroep wat gevaarlijk is, maar je hebt wel stalen zenuwen nodig! Ga maar eens voor een publiek van honderd mensen staan en deze aan het lachen maken, dat is zeker niet makkelijk.
Regelmatig worden komieken uit gelachen of uitgejouwd wat natuurlijk helemaal niet leuk is. Wij zijn in ieder geval blij dat we veilig elke dag achter onze computers zitten. 

Dit waren onze engste banen ter wereld! Kies je toch liever voor een andere baan dan hebben wij genoeg keuze voor jou. Neem snel even een kijkje bij de tientallen banen in het buitenland

Happy Halloween!