Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

Werken in het buitenland: de lekkerste gerechten!

eten op tafel - de lekkerste gerechten in het buitenland

Ze zeggen dat de liefde van een man door de maag gaat. Eerlijk moet ik bekennnen dat ik zelf ook een echte fan ben van internationale culinaire hoogstandjes

Maar lekker eten is natuurlijk niet het belangrijkste in het leven, of wel?

Kies een locatie uit waar je heerlijk kan genieten van de lokale keuken en daarnaast ook nog je carrière kan boosten!

Volg ons op onze culinaire reis door enkele van onze favoriete Europese landen. Je weet maar nooit, misschien vind je jouw volgende droomlocatie en je pad naar een veelbelovende carrière in het buitenland of misschien doe je inspiratie op voor een lekkere avondmaaltijd. 

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Misschien kan je beter een snack (of een servet) pakken tijdens het lezen van deze blog!


Ierland

Ierland staat vooral bekend vanwege het prachtige landschap, maar daarnaast ook vanwege zijn multiculturele uitstraling (vooral in Dublin en Cork)  en de vele toonaangevende internationale bedrijven die hier zijn gevestigd. Ierland is de ideale plek om een glansrijke carrière tegemoet te gaan. Vergeet niet de heerlijke lokale specialiteiten te proberen!

Portugal

Portugal, de ultieme bestemming voor zon, zee en strand! Vooral Lissabon is een populaire bestemming onder velen vanwege de geweldige cultuur, klimaat, maar ook de overheerlijke Portugese keuken! Wist je dat we ook interessante vacatures in Lissabon hebben? 

Polen

Polen is booming en zeker een land die je goed in de gaten moet houden. Niet alleen vanwege de fantastische carrièremogelijkheden, maar ook vanwege de vele smakelijke gerechten! 

Duitsland

Vanwege de grote omvang van Duitsland, is er een ruime keuze aan heerlijke lekkernijen om te proberen. Daarnaast zijn er volop interessante vacatures in Duitsland in verschillende branches. Vooral succesvolle start-ups zijn hier gevestigd! aan 

Griekenland

Griekenland is het land van de goden en dat kan ook niet anders met de heerlijke Griekse gerechten die ze hier hebben. Alleen de Goden zijn in staat om zulke hemelse smaakcombinaties te bedenken. Terwijl je hier van een stukje Baklava geniet, heb je ook de kans om je CV een flinke boost te geven! Wonen en werken in Griekenland is een uitstekende keuze!

Dat waren ze, een aantal van onze favoriete zoete en hartige gerechten in Europa en toplocaties voor een geweldige carriere in het buitenland!

Wil jij ook graag werken in het buitenland? Neem dan een kijkje bij onze vacatures of neem anders contact met ons op!