Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

Boost jouw carrière met een baan in Dublin

h`penny brug in dublin - baan in dublin

Boost jouw carrière met een baan in Dublin!

Wil jij graag werken in het buitenland, omdat je hoopt jouw carrière een flinke boost kan geven? Dan moet je zeker werken in Dublin overwegen. Dublin is namelijk de “Sillicon Valley” van Europa en alle grote internationale bedrijven hebben zich hier gevestigd. Daarbij is er een enorme hoge vraag naar Nederlandstaligen, waardoor je een ruime keuze hebt aan verschillende vacatures in Dublin. Daarnaast zijn er nog andere voordelen voor je carrière, lees dus snel verder!

Carrièremogelijkheden in Dublin

Eind vorig jaar hebben we onderzoek gedaan naar de beweegredenen van Nederlanders om naar het buitenland te vertrekken. Daaruit bleek dat meer dan 50% van alle Nederlanders naar Ierland zijn vertrokken vanwege de carrièremogelijkheden.  

We weten dat het soms erg moeilijk is om aan een baan te komen, wanneer je in Nederland en/of België geen diploma op zak hebt, want tenslotte concurreer je met mensen die veelal wel een diploma hebben. Wanneer je gaat werken in Ierland is het een stuk eenvoudiger, simpelweg omdat er ten eerste een grote vraag is naar Nederlandstaligen en daarom de vereisten voor de Nederlandstalige banen een stuk lager liggen. Overigens is het ook zo dat de werkervaring die je hebt opgedaan veel zwaarder meetelt in Ierland dan een papiertje. Je zal wel waarschijnlijk wat lager beginnen op de carrièreladder, maar daar staat wel tegenover dat je meestal snel kunt doorgroeien binnen het bedrijf en ook het salaris ligt hoger!

Dublin barst van de vele bekende internationale bedrijven zoals Microsoft, Google en Facebook. Wanneer je eenmaal bij een bekend internationaal bedrijf hebt gewerkt, staat dit altijd goed op je CV. Toekomstige werkgevers zullen je sneller door deze ervaring eruit pikken! Besluit je om na enige tijd weer terug te keren naar Nederland? Dan zal de werkervaring die je hebt opgedaan in Dublin zeker bijdragen aan jouw zoektocht naar een nieuwe baan in Nederland en zal jij tussen alle andere kandidaten hierdoor eruit springen. 

Doorgroeimogelijkheden in Dublin

Naast het feit dat er een grote vraag is naar Nederlandstaligen zijn er in Dublin ook geweldige doorgroeimogelijkheden. Waar je normaal gesproken in Nederland of België lang moet wachten tot je eindelijk promotie maakt, gaat het in Ierland veel sneller. In Dublin is het niet ongewoon om binnen 6 - 12 maanden door te groeien, zeker als je in sales of customer service werkt. Als je eenmaal bij een bedrijf werkt en je een goede werker bent willen ze je graag behouden. De bedrijven bieden je de kans om certificaten en cursussen te doen waarmee je de kennis en vaardigheden leert die jou de mogelijkheid geven om binnen het bedrijf door te groeien. 

Wil jij je carrière een enorme boost geven, kom dan werken in Dublin! Onze recruiters geven graag advies en kunnen kijken welke interessante vacatures in Dublin het beste bij jou past.