Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtavmtmvmtavmtkvmtcvndgwlziuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixotiwedk1mcmixv0

Blog

Hoe belangrijk is de locatie wanneer je gaat werken in het buitenland?

2018-06-07 08:00:00 +0100 by Herbert Croezen

W1siziisijiwmtgvmdyvmdcvmdcvmzgvmzyvmtu0l2xpz2h0ag91c2utnda1nzyxxze5mjauanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilci2mdb4ndawxhuwmdnlil1d

Veel kandidaten die niet voor de liefde in het buitenland gaan werken maar voor het avontuur of carrière zeggen vaak tegen ons het maakt mij niet uit waar ik ga werken zolang het maar een leuke baan in het buitenland is. En met regelmaat komen kandidaten hierop terug tijdens het interview process en in sommige gevallen pas wanneer ze zijn begonnen. Wil jij gaan werken in het buitenland dan is het belangrijk om over de locatie na te denken. 

  • Wil ik een grote stad of kleine stad?
  • Wil ik een kamer huren of een studio/appartement?
  • Wil zon en strand of groene heuvels en natuur? 
  • Hoe vaak wil ik terug vliegen en moet ik daarom dicht bij een vliegveld zitten?
  • Wat voor een vibe moet de stad hebben?

 
Hieronder mijn eerste vlog vanuit zonnig Dublin, meer weten of werken in het buitenland neem contact op met onze recruiters. comments powered by Disqus