Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

Hoe belangrijk is de locatie wanneer je gaat werken in het buitenland?

vuurtoren - locatie werken in het buitenland

Veel kandidaten die niet voor de liefde in het buitenland gaan werken maar voor het avontuur of carrière zeggen vaak tegen ons het maakt mij niet uit waar ik ga werken zolang het maar een leuke baan in het buitenland is. En met regelmaat komen kandidaten hierop terug tijdens het sollicitatieproces en in sommige gevallen pas wanneer ze zijn begonnen. Wil jij gaan werken in het buitenland dan is het belangrijk om over de locatie na te denken. 

  • Wil ik een grote stad of kleine stad?
  • Wil ik een kamer huren of een studio/appartement?
  • Wil zon en strand of groene heuvels en natuur? 
  • Hoe vaak wil ik terug vliegen en moet ik daarom dicht bij een vliegveld zitten?
  • Wat voor een vibe moet de stad hebben?
  • Wat zijn precies de kosten?

Dit zijn enkele belangrijke punten waarmee je rekening moet houden wanneer jij wil werken in het buitenland. De locatie waar jij gaat werken is dus erg belangrijk, dus doe je eigen onderzoek voordat jij een keuze maakt. Het is zonde dat je pas op de locatie erachter komt dat dit toch eigenlijk de verkeerde keuze was voor jou! 

Hieronder in de vlog vertel ik jou meer hoe belangrijk de locatie is wanneer jij gaat werken in het buitenland!

 
Hieronder mijn eerste vlog vanuit zonnig Dublin, meer weten of werken in het buitenland neem contact op met onze recruiters.