Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

3 starters vacatures in Dublin

W1siziisijiwmtgvmdyvmdevmdkvmzuvntgvotu3l2r1ymxpbi00mdu3ntffmti4mc5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijgwmhg2ntbcdtawm2mixv0


Werken in Ierland is voor velen de eerste stap in hun buitenland avontuur. Sommigen gaan verder naar Dublin, anderen (zoals ik) blijven plakken. Het is niet ongewoon om iemand binnen 5 jaar van een salaris rond de €22k basis door zien te groeien naar €80k (zeker als je een sales carrière begint in Dublin). Daarom hier 3 starters vacatures in Dublin. 

  • Vacature 1: Nederlandstalige medewerker debiteuren Dublin 

Voor deze vacature in Dublin ga je werken bij de marktleider in de financiële sector en een bedrijf waar we velen hebben zien doorgroeien naar account management functies of juist meer administratieve functies op het gebied van fraude. Ervaring is geen harde eis. We zoeken iemand met de juiste persoonlijkheid die de telefoon wil oppakken om betalingsproblemen met klanten op te lossen. Een bedrijfsnaam die je niet op je Cv wilt missen.

  • Vacature 2: Nederlandstalige Klantenservice Dublin 

Dit bedrijf is waar velen als ze eenmaal binnen zijn niet meer weg willen. Deze vacature in Dublin is mijn eerste baan in Ierland geweest en 15 jaar later ken ik nog steeds veel mensen binnen dit bedrijf. De reden dat veel mensen blijven zijn de doorgroeimogelijkheden en de leuke collega’s. 

  • Vacature 3: Nederlandstalige helpdesk medewerker Dublin

Voor deze startersvacature in Dublin is ervaring geen vereiste. Interesse in IT en goede beheersing van de Nederlandse taal is alles wat we zoeken. Misschien iets minder mogelijkheden om door te groeien als bij bovenstaande 2 vacatures in Dublin maar om een vergelijking te maken. Dit bedrijf is het Ajax van Europa, veel talent gaat hier naar toe om daarna gescout te worden door de Europese top (lees andere bedrijven in Dublin). Iedereen krijgt een kans en daarom is dit een ideale starters vacature in Dublin en in de IT. 


Dus wil jij werken in Ierland? Careertrotter heeft het kantoor in Dublin en de enige echte Ierland recruitment expert! Daarnaast hebben we natuurlijk nog meer leuke vacatures in Dublin!