Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

Werken in het buitenland - thuis is altijd dichtbij

Thuis ontspannen - werken in het buitenland

Werken in het buitenland - thuis is altijd dichtbij

Het is half 6 in de ochtend en ik wacht voor mijn vlucht naar Amsterdam. Bijna had ik de verkeerde gate gepakt. Dat is niet zo gek, aangezien er 12 vluchten per dag tussen Dublin en Amsterdam zijn, en een andere KLM vlucht vertrekt net 10 minuten voor mijn vlucht. Ik had alleen maar naar de bestemming gekeken. 

Maar dat is ook meteen het moraal van het het verhaal. Ik heb er voor gekozen om te wonen en werken in Ierland, maar ik kan vanuit Dublin uit maar liefst 12 vluchten per dag kiezen. Ga je werken in Berlijn dan kun je met het vliegtuig, trein of auto daarheen gaan. Waar je ook gaat werken in het buitenland, in Europa althans, je bent zo weer terug in Nederland.

Geloof je het niet? Kijk dan eens hoe lang (of kort!) het duurt om met het vliegtuig vanuit een aantal populaire landen in Europa naar Schiphol te reizen!

Dublin - Amsterdam: 1 uur en 45 minuten
Berlijn - Amsterdam: 1 uur en 30 minuten
Madrid - Amsterdam: 2 uur en 35 minuten
Londen - Amsterdam: 1 uur en 10 minuten
Parijs - Amsterdam: 1 uur en 20 minuten
Warschau - Amsterdam: 2 uur en 10 minuten

Ter vergelijking: als je vanuit Nederland met de auto op vakantie gaat naar Parijs, ben je minstens 6 uur onderweg (ga je met de caravan, voeg er dan nog maar 1 tot 2 uur aan toe, en dan hebben we het nog niet eens gehad over eventuele files). Dus wil jij werken in het buitenland, maar schrikken de afstanden je een beetje af, weet dan dat je binnen no time weer bij moedertjelief op de stoep kunt staan om van haar kookkunsten te genieten!

Ook bij ons op kantoor is het een doodnormale bezigheid; je hebt een paar dagen vrij, je boekt een vlucht en voor je het weet ben je alweer terug in Nederland. Het stelt echt veel minder voor dan de meeste mensen denken.

Hopelijk hebben we je een beetje gerust kunnen stellen. Zo ja, neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures in het buitenland, en voor je het weet ben je al daar! Kijk even op de website van onze vrienden als je interesse hebt in vacatures buiten Europa.