Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

5 redenen om te gaan werken in Ierland

Landschap Ierland - werken in Ierland

Waarom wonen & werken in Ierland?

Vraag je je af wat wonen en werken in Ierland voor jou kan betekenen? Dat laten wij je graag zien. Door de jaren heen is Ierland een internationale samenleving geworden, waar de hoofdkantoren van veel multinationals zijn gevestigd. In steden als Dublin, Cork en Belfast zijn er dus een hoop interessante vacatures bij grote bedrijven met eindeloze groeimogelijkheden.

Careertrotter werkt momenteel met een aantal grote bedrijven in Ierland waardoor we een groot aantal meertalige banen in Ierland in de aanbieding hebben. Check onze vacatures in Dublin, Cork en Belfast hier.

Werken in Ierland – 5 x waarom

  • De bedrijven – welke zijn er allemaal?

Er zijn een groot aantal internationale bedrijven met afdelingen in IT, Klantenservice, Sales en Farmaceutica gevestigd in Ierland. Bedrijven die je ongetwijfeld kent, zoals Google, Apple, Microsoft en Dell. Ze zijn altijd op zoek naar meertalige sprekers om zowel startersfuncties als hogere posities te vullen. De meest populaire talen zijn Duits, Frans, Nederlands, Deens, Noors en Zweeds.  Meertalige sprekers zijn dus erg gewild!

  • De banen – welke zijn er?

Als de grote bedrijven in Ierland je nog niet hebben overtuigd, zijn de interessante vacatures in Ierland wellicht een reden om hier te gaan werken. Je hoeft je geen zorgen te maken over je ervaring. In Ierland zijn ze namelijk ook op zoek naar pas afgestudeerde werknemers – als ze maar een tweede taal spreken.

  • De omgeving – bijzonder mooi!

Misschien denk je bij Ierland vooral aan groene velden, heuvels en regen, maar niets is minder waar. Dat vinden wij niet alleen; ook de buitenlandse kandidaten die we aan een baan in Ierland hebben geholpen zeggen altijd tegen ons hoe zeer ze onder de indruk zijn van het prachtige Ierse landschap.

  • De mensen – Ieren zijn ontzettend vriendelijk

Een recent onderzoek van Condé Nast Traveller liet zien dat Ieren als een van de vriendelijkste volken ter wereld worden gezien. En daar staan wij niet van te kijken. Ieren zijn attent, vriendelijk en gastvrij – ook bij Careertrotter is dat een van de voornaamste redenen dat we hier allemaal zo graag werken.

  • Fijne balans tussen werk & privé

In sommige landen lijkt het wel alsof je moet werken om te leven, maar bij Careertrotter vinden we het vinden van de juiste balans heel belangrijk. Volgens onze kandidaten, afkomstig uit Duitsland, Frankrijk, Nederland, Denemarken en Zweden heeft Ierland de ideale balans tussen werk en privé. De inkomstenbelasting is relatief laag, waardoor je een groter deel van je zuurverdiende centen terug ziet. Bovendien zijn werkgevers verplicht om werknemer minimaal 20 betaalde vakantiedagen te geven en de meeste bedrijven bieden nog veel leuke extraatjes.

Ierland heeft dus veel te bieden! Lijkt het je wel wat om te wonen en werken in Ierland? We zijn momenteel vooral op zoek naar Duits-, Nederlands- en Franstalige sprekers. Laat Careertrotter je helpen bij het vinden van je eerste baan in het buitenland!


Meld je vandaag nog aan!

Jij gaat op avontuur – Wij regelen je Carrière!