Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

Waarom zou je je inschrijven bij een meertalig recruitment bureau?

W1siziisijiwmtyvmtivmtuvmtyvmdgvndqvota1l2tlewjvyxjkltqxnza5mf85njbfnziwlmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwiodawedy1mfx1mdazyyjdxq

2017 – Het jaar van de meertalige recruiter, oftewel: De Careertrotter recruiter.

Het is tijd dat werkzoekenden zoals jij zich bij ons inschrijven zodat wij je kunnen helpen bij het vinden van een baan in het buitenland. Meertalige recruitment is aan het veranderen: meer en meer bedrijven sluiten zich aan bij recruitment bureaus omdat het efficiënter is en ze ons vertrouwen. Geloof je het niet? Bekijk dan onze reviewpagina.

Maar we hebben het niet over elk recruitment bureau: we willen dat je je bij ons aansluit. Wij zijn namelijk een recruitment bureau met een andere insteek. In deze blog leggen we uit wat dat inhoudt. 

Waarom moet jij voor Careertrotter kiezen?

  • We kennen het wereldje

We weten hoe recruitment werkt en weten precies wat je nodig hebt om een droombaan in het buitenland te vinden. Daarmee willen we zoveel mogelijk zorgen wegnemen.

  • Geen ingewikkelde functieomschrijvingen

Soms lees je functieomschrijvingen waarbij je haast een woordenboek nodig hebt. Bij Careertrotter doen we het anders. We zetten de functieomschrijving om in een simpeler, beknopter verhaal zodat je precies weet wat de vacature nou eigenlijk inhoudt.

  • Hechte vrienden

Na al die jaren in recruitment hebben we bij Careertrotter heel wat vriendschappen opgebouwd met te gekke bedrijven door heel Europa. Bedrijven vertrouwen ons en als werkzoekende profiteer je daarvan. Bedrijven kijken tegenwoordig eerder naar CV’s die ze van recruitment bureaus ontvangen dan naar CV’s die ze direct opgestuurd krijgen door iemand die ze niet kennen.

  • Geen tijdverspilling

Als we je bellen hebben we altijd al vooronderzoek gedaan. We kennen het bedrijf en de vacature van binnen en van buiten – en hebben vervolgens jouw CV gevonden en jouw werkachtergrond bekeken en vinden jou een goede match. We verspillen dus geen tijd. Andere recruitment bureaus sturen je misschien een aantal vacatures op die je wellicht – maar misschien ook niet – interessant vindt.

Wij doen ons huiswerk goed, en bellen je pas op als we een vacature vinden die goed aansluit bij jouw ervaring en wensen. We de doen recruitment echt op een andere manier. Hoe dan? Door middel van ons unieke screeningproces. We schromen niet om vragen te stellen, totdat we alle informatie hebben die nodig is om je aan een geschikte baan in het buitenland te helpen.

  • Inhoud niet beschikbaar

Soms hebben we meertalige vacatures die niet op de website van het bedrijf zelf of andere vacaturebanken staan. Het kan dus dat je droomvacature er is zonder dat je ervan af weet.

  • Geld, geld, geld

Bedrijven besparen geld door onze werkwijze. Wij doen het onderzoek, de screening, de voorbereiding: het bedrijf hoeft alleen maar het sollicitatiegesprek te voeren en klaar zijn ze. We luisteren naar je. We zijn je contactpersoon met het bedrijf en beantwoorden al je vragen.

  • Je bent niet alleen

We ondernemen altijd actie. Je hoeft dus nooit lang te wachten op dat belangrijke telefoontje/mailtje die je vertelt of je de baan wel of niet hebt gekregen. Dat doen we allemaal voor je. We zullen soms zelfs overkomen als de overbeschermende vriendin maar we bedoelen het goed!

  • We zijn er altijd voor je

Ook al ben je al aangenomen en heb je het naar je zin bij  je nieuwe baan, kan je ons nog steeds bellen met vragen die je hebt over je carrière, verhuizing of andere zaken. Careertrotter is het meertalige recruitment bureau dat 100% achter je staat.

  • En tenslotte

We doen dit allemaal voor niets! 100% gratis voor werkzoekenden – en dat zal het altijd blijven.

Maak van 2017 het jaar waarin je je droombaan in het buitenland vindt. Neem vandaag nog contact met ons op!

Careertrotter – De Meertalige Recruitment Specialisten.