Connecting to LinkedIn...

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9jyxjlzxj0cm90dgvylw5sl2pwzy9iyw5uzxitmi1uzxcuanbnil1d

Wat zeggen Nederlanders en Belgen over werken in Ierland?

W1siziisijiwmtyvmtavmjyvmtmvntivmdyvmzkxl2xhbmrzy2fwzs02otq2nzlfmti4mc5qcgcixsxbinailcj0ahvtyiisijgwmhg2ntbcdtawm2mixv0

Als Nederlander en recruiter heb ik zeker zo mijn mening waarom je voor enkele jaren moet gaan werken in Ierland. Het is een top ervaring; werken in Ierland versnelt vaak je carrière vergeleken met Nederland en het is een uurtje vliegen van Amsterdam en Eindhoven. Maar ja, ik zou dat toch wel zeggen als een recruiter, want ik verdien er mijn geld mee als ik je kan helpen met een baan in Ierland.


Wat zeggen Nederlanders en Belgen over werken in Ierland?

Onlangs heb ik een oproep gedaan in verschillende online forums om uit te vinden waarom men ging werken in Ierland en wat hun ervaring was. Enkele maanden geleden heeft Careertrotter ook een marktonderzoek gedaan over hoe men werk vindt in Ierland. Wat uit onderzoek en reacties op de forums blijkt, is dat veel mensen bewust naar Ierland zijn gegaan voor het land en de mensen. Zoals men in Ierland zegt “the craic is mighty” (grofweg vertaald: het is hier super gezellig) maar voor veel mensen is werken in Ierland meer dan alleen werk. Het is leven in een land waar het gezellig en mooi is.

Verder blijkt uit ons onderzoek en ontvangen opmerkingen dat veel mensen beamen dat werken in Ierland een enorme goede stap voor hun carrière is geweest. Veel mensen die nu 3 jaar of langer in Ierland zitten hebben misschien hun salaris al verdubbeld (als ze op een customer service of IT helpdesk functie zijn begonnen) en hebben trainingen en werkervaring opgedaan die ze in zulke korte tijd waarschijnlijk niet in Nederland of België zouden krijgen.

Ook blijkt dat voor velen Ierland blijft trekken, 75% van de mensen die aan ons marktonderzoek hebben meegedaan zouden weer gaan werken in Ierland als ze het over zouden moeten doen en 35% van de mensen is van plan om voor goed te blijven wonen en werken in Ierland.

Dus wil jij werken in Ierland, neem contact op met onze recruiters en laat ze jou hun verhalen vertellen over wat werken in Ierland voor jou kan betekenen!