Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtevmdcvmtivmtavntcvotkylzmuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixotiwedk1mcmixv0

Verwijs een vriend


Verwijs een vriend 


Een aantal kandidaten die we in de laatste jaren aan een baan in het buitenland hebben geholpen hebben we via jullie leren kennen. Hier zouden we graag mee doorgaan. We krijgen regelmatig verwijzingen van mensen die hun vrienden gewoon graag een handje wilde helpen, maar er wordt ook vaak gevraagd naar een verwijzingsbonus. Nu kunnen we jullie eindelijk vertellen dat je bij een succesvolle verwijzing inderdaad een bonus van ons ontvangt. En dat heb je allemaal te danken aan het grote succes van eerdere verwijzingen! 

Ken je iemand die wil werken in het buitenland? Laat het ons dan vooral weten! Enkele regels die erbij komen kijken, zijn: 

  • Jij stuurt het cv van je vriend of collega naar ons op. Als ze het zelf naar ons sturen kunnen we jou helaas geen bonus uitbetalen. 
  • De kandidaat moet volledig onbekend zijn bij Careertrotter. Als ze al in onze database staan en onze recruiters al contact met hem of haar hebben gehad, kunnen we helaas niet spreken van een verwijzing. 
  • De bonus bedraagt €200.00 
  • Je ontvangt deze bonus pas wanneer de verwezen kandidaat via ons een baan heeft gevonden en wij door dit bedrijf zijn betaald (dit gebeurt meestal zo’n 3 maanden nadat jouw vriend of collega begonnen is met zijn of haar baan). 
  • We hebben vooral interesse in verwijzingen voor Nederlandse, Deense, Finse, Duitse, Noorse en Zweedse sprekers – als daar andere talen bijkomen, laten we dat meteen weten. 

De beste manier om een vriend of collega te verwijzen is door zijn of haar cv op te sturen naar de Careertrotter recruiter waar je zelf contact mee hebt gehad, of naar dutchjobs@careertrotter.eu