Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtcvmdgvmtavmtavmzivndmvndqwlziuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixotiwedk1mcmixv0

About


Herbert Croezen

CEO van Careertrotter

Een paar vragen aan:

Herbert Croezen
CEO van Careertrotter

Achtergrond

In 2002 ben ik vanuit Nederland naar Ierland verhuisd. Ik wilde altijd al internationale werkervaring opdoen en werken in het buitenland.  Voordat ik naar Ierland kwam studeerde ik Retail Management in Leeuwarden. Op een ochtend bladerde ik door een gratis krantje en bekeek ik de vacaturepagina – er was een baan in Ierland die me interessant leek, en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis. Vijf dagen nadat ik mijn diploma behaalde begon ik met mijn baan op het Eiland van Smaragd, als Nederlandstalig reserveringsagent bij Hertz, en al snel wist ik dat recruitment mijn passie was. Toch wilde ik ook graag mijn eigen baas zijn, waardoor ik besloot Careertrotter op te richten: een internationaal recruitmentbureau dat nét iets anders is. Meer weten over mijn ervaringen? Neem dan zeker even een kijkje bij mijn blogs!

Interesses buiten Careertrotter

Sinds ik in Ierland woon heb ik, naast mijn werk, twee grote passies: rugby en mijn vrouw Caroline – precies in die volgorde. Ik speel zelf rugby, ben een fanatiek Leinster supporter en kan ontzettend genieten van de sociale sfeer eromheen. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met mijn Ierse vrouw. Zij is immers de reden dat ik zo geniet van het wonen en werken in Ierland! 

Doelen voor de komende 2 jaar

Ik ben momenteel vooral bezig met de groei van ons bedrijf. Eind 2015 hoop ik 18-20 internationale recruiters in mijn team te hebben en daarnaast wil ik dat Careertrotter een echte internationale concurrent wordt. 

Vragen? Stel ze hier

Je kan me alles vragen over onze meertalige vacatures in heel Europa. Ik spreek Engels, Nederlands en een klein beetje Duits. Bovendien beantwoord ik graag al je vragen over rugby en over hoe het is om te wonen en werken in Ierland.  

Contactgegevens

Phone: +35315242420
Email: Herbert@careertrotter.eu
LinkedIn: http://www.linkedin.com/in/herbertcroezen
Facebook: https://www.facebook.com/careertrotter
Google+: https://plus.google.com/103078201058892112010/posts


Studeer je momenteel of wil je waardevolle werkervaring opdoen? Misschien zijn onze HR, Marketing of Sales stages dan wel wat voor jou! Neem vandaag nog contact met me op voor meer informatie!