Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtevmdcvmtivmtgvmdmvnzkylzeylmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimtkymhg5ntajil1d

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

“We zijn het er bij ons op kantoor allemaal over eens dat de service van Careertrotter erg professioneel is. De kandidaten die aan ons worden voorgesteld zijn altijd van hoog niveau. Het succespercentage van kandidaten die ook daadwerkelijk worden aangenomen is bij Careertrotter groter dan bij andere recruitment bedrijven waarmee we samenwerken.

De kandidaten van Careertrotter weten precies op wat voor een baan ze bij ons solliciteren. Ze zijn goed op de hoogte van wat we hier doen en passen in de meeste gevallen uitstekend bij ons bedrijf.

We zijn blij met de service en de regelmatige updates die we van Careertrotter ontvangen. Bij veel bedrijven hebben we het gevoel dat ze niet goed naar ons luisteren en zich weinig aantrekken van hoe wij onze zaken willen regelen. Bovendien bellen ze ons vaak zonder geldige reden – bij Careertrotter is dat absoluut niet het geval.

Als jullie zo doorgaan, en dezelfde diensten blijven leveren, zullen wij een blije, tevreden klant blijven.”

- Careertrotter klant in Dublin


“We werken sinds oktober 2014 met Careertrotter, voornamelijk met Rike. In die tijd was het mijn verantwoordelijkheid om een nieuw internationaal business developing team aan te stellen – een team dat toen nog niet bestond. Al vanaf het begin bood Careertrotter mij veel hulp door veel interesse te tonen in hoe ons bedrijf precies in elkaar zat, informatie die ontzettend belangrijk is bij het vinden van een geschikte kandidaat. Zelfs nadat een kandidaat bij ons word aangenomen neemt Careertrotter contact met ons op om te vragen naar feedback en ervaringen – dit laat zien dat ze oprecht geïnteresseerd zijn in de bedrijven waarmee ze werken.

Ook de flexibiliteit en internationale aanwezigheid van Careertrotter maakt dat we onze samenwerking steeds verder kunnen ontwikkelen, zonder dat we daarmee het intieme contact verliezen. Zodra er iemand in het Careertrotter team beschikbaar is, laten ze van zich horen om te zorgen dat bij ons alles naar wens is.

Al met al ben ik dus ontzettend blij met zo’n fijne recruitment partner. Een partner die niet alleen professioneel is en me het gevoel geeft dat alles op rolletjes gaat, maar ook een die altijd beschikbaar is.”

- Careertrotter klant in Berlijn


Zowel onze personeelsmanager als ikzelf vond het ontzettend fijn om met Careertrotter te werken, en dan met name met Celine. We waren onder de indruk van de geschiktheid van de kandidaatprofielen die ze ons toestuurden en de steun die ze ons boden tijdens het recruitment proces. Wanneer nodig, zullen we gegarandeerd weer met jullie werken!”

- Careertrotter klant in Dublin


''Transparantie en professionaliteit zijn de voornaamste redenen van onze samenwerking met Careertrotter. Wanneer we moeite hebben met het vullen van een bepaalde vacature, schakelen we zo nu en dan een recruitment bureau in en zo kwam Careertrotter op ons pad. Mitchell stelde ons voor aan verschillende kandidaten, welke allen perfect op onze profieleisen aansloten, en organiseerde alles vlekkeloos – van de eerste communicatie tot aan de sollicitatiegesprekken. We waren onder de indruk van zijn toegewijde steun; Mitchell liet niet alleen tijdens het recruitment proces van zich horen, maar ook daarna.”

- Careertrotter klant in Hamburg


Heb je vragen over onze diensten? Laat van je horen via +353 15 24 24 20 of stuur ons een mailtje op info@careertrotter.eu.