Connecting to LinkedIn...

W1siziisijiwmtyvmtevmdcvmtevntyvmtmvndg1lzmuanbnil0swyjwiiwidgh1bwiilcixotiwedk1mcmixv0

over ons

Over ons

Careertrotter is een jong, vernieuwend en sociaal meertalig recruitment bureau. Onze dromen, ambities en harten zijn groot!

We specialiseren ons in twee dingen:

  • ​Met onze recruitment diensten helpen we industrieleiders over de hele wereld: het is onze taak om hen te ondersteunen bij het vinden van de beste Nederlandstalige werknemers.  
  • Aan de andere kant helpen we Nederlandstalige werkzoekenden bij het vinden van de perfecte baan in het buitenland. Wil jij werken in het buitenland? Laat ons jou daarbij helpen - gratis en voor niets! 

Het Careertrotter team bestaat uit een unieke groep internationale mensen uit verschillende EU-landen, die allemaal in het buitenland hebben gestudeerd of gewerkt, en dat nu nog steeds doen! Ooit droomden we allemaal van een baan in het buitenland, en met onze persoonlijke ervaringen helpen we jou graag om diezelfde droom te verwezenlijken. 

In vijf jaar zouden we onszelf graag zien als concurrentie van de grootste recruitment bureaus. Hoe we dat willen gaan doen? Dat is heel eenvoudig: 

Work hard, trot hard.

Careertrotter - werken in het buitenland

We zijn harde werkers, en weten als de beste hoe je dingen gedaan krijgt. Bij ons ben je dus in goede handen. Met onze LinkedIn, Facebook en Twitterkanalen houden we iedereen op de hoogte van onze ontwikkelingen, waarom neem je niet even een kijkje? 

Het is een van onze prioriteiten om onze kandidaten persoonlijk te leren kennen, Naast dat we intensief gebruik maken van social media, hechten we dus ook veel waarde aan een fijn kennismakingsgesprek met jou!

We zien graag dat werkzoekenden bij Careertrotter aankloppen voor gratis carrière-advies, het zoeken van een nieuwe baan of gewoon een praatje! 

We willen dat onze kandidaten hun vrienden adviseren om ons in te schakelen wanneer ze op zoek zijn naar een baan in het buitenland, want met onze ervaring kunnen we mensen met allerlei verschillende achtergronden helpen! 

Heb jij een vriend of kennis die onlangs naar het buitenland is verhuisd, en lijkt het jou ook wel wat om te werken in het buitenland? Stuur ons dan vooral je cv op en sluit je aan bij de Careertrotter-familie

Careertrotter: waar globetrotten en carrière maken samenkomen!